Välj en sida
snickeri ystad

Platsbyggd garderob

Den här platsbyggda garderoben i sekelskiftesstil gjorde vi till ett hus i Falsterbo. Huset i sig var byggt på 2000-talet men i lantlig stil invändigt. Kunden kom med en inspirationsbild som vi utgick ifrån när vi ritade upp förslag specifikt efter rummets förutsättningar. Förutsättningarna var att skapa rum för sovplats i mitten med någon form av avlastningsyta/nattygsbord på respektive sida, samt enklare hylla också i lantlig stil ovanför sängplats. Detta tillverkade vi med profilfrästa luckor i furu som sedan penselmålades. På insidan finns lådor, hyllplan och klädstänger.

Följ oss på Instagram & facebook

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

© Skåne Finsnickeri AB 2024

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.