Välj en sida

Om

Skåne finsnickeri är ett litet företag med stora visioner om att förverkliga kunders inredningsdrömmar. Vi brinner för att formge, rita och tillverka möbler och inredningar med utgångspunkt i det kunden efterfrågar med hänsyn till hemmets karaktär, stil och kundens behov. Som kund kan du lita på att vi tar fram snygga förslag på inredningar i såväl detaljer som helhet och tillsammans förverkligar vi er idé till färdig produkt. Vår snickeriverkstad ligger i vackra Ystad där vi designar, ritar och tillverkar inredningar, möbler och specialsnickerier på beställning. Vi arbetar t ex med platsbyggda inredningar, enstyckesmöbler, mindre möbelproduktioner, och diverse andra finsnickerier. När vi tar emot din förfrågan inleder vi en förutsättningslös dialog om hur vi kan hjälpa dig förverkliga en idé efter dina önskemål. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund och fokuserar på både detaljer och helhet så väl som ett hantverksmässigt resultat.

Jag som driver Skåne finsnickeri heter André och är formgivare & möbelsnickare. 2008 – 2013 studerade jag dels vid Carl Malmstens skola Capellagården där jag erhöll Gesällbrev, men även vid Krenov´s skola i USA, Grebbestads fhsk, mfl. 2014 – 2016 läste jag yrkeslärarprogrammet och tog lärarexamen med finsnckeri som ämne och arbetade därefter som lärare i möbeltillverkning. 2022 erhöll jag Mästarbrev i möbelsnickeri och byggde upp det egna snickeriet i nybyggd lokal i Ystad. Med erfarenhet av att bygga möbler vill jag nu ta det till nästa nivå och bygga skräddarsydda inredningar.

 

Skåne finsnickeri
möbelsnickeri-Malmö

© Skåne Finsnickeri AB 2024

Platsbyggd bokhylla

När ni beställer en platsbyggd bokhylla av oss skräddarsyr vi den efter ert hem. Vi kommer hem till er och mäter upp och går igenom projektet med er på plats. Har ni en tydlig bild av vad ni vill ha så utgår vi från det, annars kommer vi med förslag utifrån vilken stil vi tycker klär rummet och huset. Därefter får ni ett designförslag innan vi sen påbörjar själva tillverkningen. Er inredning tillverkas sen i vårt snickeri i Ystad. När tillverkningen är klar monterar vi bokhyllan på plats hos er. Vi bygger platsbyggda inredningar i många olika stilar. T ex sekelskifte, shaker stil, lantlig stil, funkis men även modern design. Vi arbetar i genuina och kvalitativa material. I vårt snickeri är design och hantverk högst prioriterat, det är det vi brinner för. Vi lägger stor vikt vid detaljer så väl som helhet. En platsbyggd bokhylla från oss är ett smycke för ert hem och en inredning som ska hålla länge.

 

Platsbyggt kök

Hos oss finns ingen standard, vi skräddarsyr ert kök utifrån vad som är stiligt och funktionellt. Ett platsbyggt kök från oss blir därför helt unikt och anpassat efter ert hem. Vi bygger t ex sekelskifteskök, shakerkök, lantkök, klassiskt, tidlöst och modern design.

 

Platsbyggd garderob

Med en platsbyggd förvaring kan du utnyttja rummets yta optimalt. En platsbyggd garderobslösning från oss kan byggas från golv till tak, från vägg till vägg så att inredningen blir en naturlig del av rummets karaktär. En platsbyggd garderob blir därför helt unikt anpassad efter ert hem. Har ni en bestämd bild av hur er inrednings ska se ut så utgår vi från det, annars hjälper vi er att ta fram förslag på en stil som vi tycker passar just ert hem. Olika hem – olika stilar, vi bygger därför i olika stilar som t ex sekelskifte, shaker, lantligt, gammal stil och modern stil. Klassiskt och tidlöst.

 

Platsbyggd förvaring

Hos oss finns inga standardmått. Vi utgår alltid från rummets mått när vi formger en platsbyggd förvaring. Vi kan t ex göra en platsbyggd badrumsmöbel eller en platsbyggd badrumskommod. Men även ett platsbyggt vitrinskåp eller andra platsbyggda möbler och inredningar som kök, garderob, bokhylla, skåp mm. Stilar som t ex sekelskifte, shaker, lantligt, gammal stil och modern stil är vanligt förekommande när vi skräddarsyr en platsbyggd inredning.

 

Sekelskifte

Sekelskiftes stil med sina hantverksmässiga detaljer och profilerade ramluckor är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi tycker helt enkelt om att rita och tillverka inredningar som sen uppfyller någons sekelskiftesdröm. Ett platsbyggt sekelskiftes kök eller en platsbyggd garderob i sekelskiftes stil är några exempel på vad vi kan tillverka.

 

Shaker design

Ärlighet, funktion och enkelhet. Tidlöst och smakfullt utan krusiduller. En stil med detaljer som t ex ramlucka men med avsaknad av profilerade kanter. En stramare stil som passar både nya och gamla miljöer.

Finsnickeri skåne

Möbelsnickare Malmö

Snickeri Malmö

Inredningssnickeri Malmö

Snickare Limhamn

Möbelsnickeri Malmö

Skåne finsnickeri

Finsnickeri malmö utbildning

Snickeri Skåne

träverkstad malmö

möbelsnickare skåne

Finsnickare malmö