Välj en sida

Om

Skåne finsnickeri är ett litet företag med stora visioner om att förverkliga kunders inredningsdrömmar. Vi brinner för att formge, rita och tillverka möbler och inredningar med utgångspunkt i det kunden efterfrågar med hänsyn till hemmets karaktär, stil och kundens behov. Som kund kan du lita på att vi tar fram snygga förslag på inredningar i såväl detaljer som helhet och tillsammans förverkligar vi er idé till färdig produkt. Vår snickeriverkstad ligger i vackra Ystad där vi designar, ritar och tillverkar inredningar, möbler och specialsnickerier på beställning. Vi arbetar t ex med platsbyggda inredningar, enstyckesmöbler, mindre möbelproduktioner, och diverse andra finsnickerier. När vi tar emot din förfrågan inleder vi en förutsättningslös dialog om hur vi kan hjälpa dig förverkliga en idé efter dina önskemål. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund och fokuserar på både detaljer och helhet så väl som ett hantverksmässigt resultat.

Jag som driver Skåne finsnickeri heter André och är formgivare & möbelsnickare. 2008 – 2013 studerade jag dels vid Carl Malmstens skola Capellagården där jag erhöll Gesällbrev, men även vid Krenov´s skola i USA, Grebbestads fhsk, mfl. 2014 – 2016 läste jag yrkeslärarprogrammet och tog lärarexamen med finsnckeri som ämne och arbetade därefter som lärare i möbeltillverkning. 2022 erhöll jag Mästarbrev i möbelsnickeri och byggde upp det egna snickeriet i nybyggd lokal i Ystad. Med erfarenhet av att bygga möbler vill jag nu ta det till nästa nivå och bygga inredningar.

 

Skåne finsnickeri
möbelsnickeri-Malmö

© Skåne Finsnickeri AB 2024

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.

Finsnickeri skåne

Möbelsnickare Malmö

Snickeri Malmö

Inredningssnickeri Malmö

Snickare Limhamn

Möbelsnickeri Malmö

Skåne finsnickeri

Finsnickeri malmö utbildning

Snickeri Skåne

träverkstad malmö

möbelsnickare skåne

Finsnickare malmö