Välj en sida
möbelsnickare malmö

Snickeri i Ystad

I vårt möbelsnickeri i Ystad tillverkas möbler och inredning. På uppdrag av dig som kund formger, ritar samt tillverkar vi din möbel eller heminredning utefter dina önskemål och behov. Vi är specialiserade på exklusiva möbler och mindre inredningar.

Gesällprov möbelsnickeri

I galleriet visas ett skåp i valnöt vid namn ”Fridlyst”. Möbeln är ett Gesällprov i möbelsnickeri från Carl Malmstens skola Capellagården. Möbeln tilldelades Stor belöningsmedalj. I anknytning till gesällprovet erhölls stipendier från bland annat:

 

Stiftelsen Siv och Carl Malmstens Minne   

Vellingekommuns Kulturstipendium

Malmö Industriförenings hantverksstipendium

Ulf K Nordensons hantverksstipendium

Ann Nyströms Minnesfond

Kvalitet & kunskap

Gesällbrevet är för oss en kvalitetsstämpel och ett kunskapsbevis som vi är mycket stolta över.

Kontakta snickeriet

När ni tar kontakt med Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund. Välkommen med din förfrågan.

Snickeri på sociala medier:

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

 

© Skåne Finsnickeri AB 2023

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.