Välj en sida

Om Oss

Skåne finsnickeri AB är ett litet lokalt företag med snickeriverkstad i Ystad. Vi tar oss an uppdrag på Österlen men även i Malmö och andra delar av Skåne. Vi designar, ritar i 3D och tillverkar skräddarsydda möbler, inredningar och andra finsnickerier åt såväl privatpersoner som företag. Vi arbetar t ex med enstyckesmöbler, mindre möbelproduktioner, platsbyggda inredningar och diverse andra finsnickerier. När vi tar emot din förfrågan inleder vi en förutsättningslös dialog om hur vi kan hjälpa dig förverkliga en idé efter dina önskemål. Våra priser grundar sig på tiden det tar att tillverka och vi tidberäknar samt ger fastpris på snickerier som tillverkas i vår snickeriverkstad. Rot-avdrag kan användas enbart vid arbete ute hos kund d v s vid montering av t ex platsbyggda inredningar. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund och fokuserar på både detaljer och helhet så väl som ett hantverksmässigt resultat.  

Utöver tillverkning anordnar vi även kurser i traditionellt möbelhantverk här i Ystad där varje kursdeltagare får lära sig bygga möbler med verktyg och maskiner.

Varmt välkommen med din förfrågan! 

 

Skåne finsnickeri

Yrkesstolthet

Hantverksbranschens yrkesbevis benämns Gesällbrev. För att bli tilldelad Gesällbrev i möbelsnickaryrket krävs förutom ett visst antal års utbildning inom yrket även att kunskaper blivit prövade genom ett särskilt yrkesprov. För Skåne finsnickeri är Gesällbrevet en kvalitetsstämpel och ett kunskapsbevis som vi är mycket stolta över.

möbelsnickeri-Malmö
snickeri-malmö-kontakt

© Skåne Finsnickeri AB 2023

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.

Finsnickeri skåne

Möbelsnickare Malmö

Snickeri Malmö

Inredningssnickeri Malmö

Snickare Limhamn

Möbelsnickeri Malmö

Skåne finsnickeri

Finsnickeri malmö utbildning

Snickeri Skåne

träverkstad malmö

möbelsnickare skåne

Finsnickare malmö