Välj en sida

Om Oss

Välkommen till Skåne Finsnickeri. Vi är ett mindre företag som är stationerat i Malmö. Vi formger, ritar i 3D samt tillverkar möbler och inredningar utefter kundens önskemål och riktar oss mot såväl privatpersoner som företag. Vi tar oss an projekt av både större respektive mindre karaktär. Vi tillhandahåller högklassig hantverksskicklighet och ett gediget hantverkskunnande. Kombinationen mellan stilfull design och hantverksmässigt utförande ger dig som kund något unikt, därför ligger form och funktion till grund då vi skräddarsyr ett projekt efter era önskemål och där vi fäster stor vikt vid såväl helhet som detaljer. När ni tar kontakt med Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov.  Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund.

möbelsnickeri-Malmö

Kompetens

Hantverksbranschens yrkesbevis benämns Gesällbrev. För att bli tilldelad Gesällbrev i möbelsnickaryrket krävs förutom ett visst antal års utbildning inom yrket även att kunskaper blivit prövade genom ett särskilt yrkesprov. För Skåne finsnickeri är Gesällbrevet en kvalitetsstämpel och ett kunskapsbevis som vi är mycket stolta över.

möbelsnickeri-Malmö
snickeri-malmö-kontakt

© Skåne Finsnickeri 2019

Snickeri Malmö

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Malmö. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Malmö

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.

Finsnickeri skåne

Möbelsnickare Malmö

Snickeri Malmö

Inredningssnickeri Malmö

Snickare Limhamn

Möbelsnickeri Malmö

Skåne finsnickeri

Finsnickeri malmö utbildning

Snickeri Skåne

träverkstad malmö

möbelsnickare skåne

Finsnickare malmö