Välj en sida
snickeri österlen

Snickeri i Ystad

I vårt finsnickeri i Ystad tillverkas möbler och inredning. På uppdrag av dig som kund formger, ritar samt tillverkar vi din möbel, heminredning eller inredningsdetalj utefter dina önskemål och behov. Vi är specialiserade på exklusiva möbler och mindre inredningar såväl som vanligt förekommande snickeriarbeten.

Platsbyggt badrumsskåp

I galleriet visas ett badrum i ett hus från sent 1800-tal där förutsättningen var att skapa förvaring under trappan som vilar över badrummet. Badrumsskåpet som ser litet ut och nästan inte upptar någon plats alls är trots allt 700mm djupt, för att på så vis utnyttja utrymmet under trappan. Här har vi även gjort badrumsdörren, listverk samt designat och bestämt alla materialval som klinker, handfat, wc-stol, färger mm i badrummet.  Vill ni ha hjälp med att rita upp och få tillverkat en platsbyggd inredning som passar hos er? Då är ni välkomna att kontakta oss på Skåne finsnickeri.

Kontakta snickeriet

När ni tar kontakt med Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund. Välkommen med din förfrågan.

Snickeri på sociala medier:

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

© Skåne Finsnickeri AB 2023

Snickeri Skåne

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Skåne

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.