Välj en sida
snickeri ystad

Snickeri i Ystad

I vårt möbel- och inredningssnickeri i Ystad tillverkas möbler, inredning samt inredningsdetaljer. På uppdrag av dig som kund formger, ritar samt tillverkar vi din möbel eller heminredning utefter dina önskemål och behov. Vi besitter specialkunskaper gällande fina snickerier såväl som möbler och mindre inredningar.

Platsbyggd garderob

I galleriet visas exempel på en platsbyggd garderob i Falsterbo. Kunden kom med en inspirationsbild som vi utgick ifrån när vi ritade upp förslag i 3D specifikt efter rummets förutsättningar. Förutsättningarna var att skapa rum för sovplats i mitten med någon form av avlastningsyta/nattygsbord på respektive sida, samt enklare hylla också i lantlig stil ovanför sängplats. Detta tillverkade vi med profilfrästa luckor i furu som sedan penselmålades. På insidan finns lådor, hyllplan och klädstänger. Vill du också ha en platsbyggd garderob utefter ert rums förutsättningar? Då är du välkommen att kontakta oss på Skåne finsnickeri.

Kontakta snickeriet

När ni tar kontakt med Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund. Välkommen med din förfrågan.

Snickeri på sociala medier:

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

© Skåne Finsnickeri AB 2023

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.