Välj en sida
möbelsnickeri-malmö

Snickeri i Malmö

I vårt möbelsnickeri i Malmö tillverkas möbler och inredning. På uppdrag av dig som kund formger, ritar samt tillverkar vi din möbel eller inredning utefter dina önskemål och behov. Vi är specialiserade på fina möbler och mindre inredningar.

Måttanpassad inredning

I galleriet visas exempel på ett måttbeställt utdragbart matbord i träslaget ask för 4 – 8 personer med iläggsskivor integrerade i bordet. Vill du ha ett liknande matbord eller har du en idé om hur du vill att just ditt matbord ska se ut? Då är du välkommen att kontakta oss på Skåne finsnickeri.

Egen design

Stolen är en i serien utav egen design och går att beställa av oss på Skåne finsnickeri. Stolen är ursprungligen i ask men kan även tillverkas i träslag som björk, ek, valnöt, alm eller bok.

Kontakta snickeriet

När ni tar kontakt med oss på Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund. Välkommen med din förfrågan.

Snickeri på sociala medier:

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

 

© Skåne Finsnickeri 2019

Snickeri Malmö

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Malmö. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Malmö

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbyggd garderob samt platsbyggd soffa.