Välj en sida
möbelsnickeri ystad

Snickeri i Ystad

I vårt möbel- och inredningssnickeri i Ystad tillverkas möbler, inredning samt inredningsdetaljer. På uppdrag av dig som kund formger, ritar samt tillverkar vi din möbel eller heminredning utefter dina önskemål och behov. Vi besitter specialkunskaper gällande fina snickerier såväl som möbler och mindre inredningar.

Måttbeställd inredning

I galleriet visas exempel på en inredning som är framtagen i syfte att dela av ett större rum. Rumsavdelaren är tillverkad i träslaget furu för att senare glasas samt målas med linoljefärg i vit kulör. Dörrarna är hopmonterade med gångjärn och kan placeras på önskvärt vis t ex som en rak vägg eller formad som en halvmåne. Dörrarna kan enkelt tas isär och staplas mot varandra. Vill du ha en liknande lösning skräddarsydd för ditt hem? Då är du välkommen att kontakta oss på Skåne finsnickeri.

Kontakta snickeriet

När ni tar kontakt med Skåne finsnickeri inleder vi en förutsättningslös diskussion tillsammans med dig som kund om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en idé efter dina önskemål och behov. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund. Välkommen med din förfrågan.

Snickeri på sociala medier:

skane-snickeri-facebook  Skåne finsnickeri instagram

 

 

© Skåne Finsnickeri AB 2023

Snickeri Ystad

Skåne Finsnickeri är ett möbel- och inredningssnickeri med placeringsort Ystad. I snickeriet tillverkas möbler och inredning samt även andra finsnickerier utifrån kundens önskemål. Vi formger och tillverkar åt såväl privatpersoner som företag.

Möbelsnickare Ystad

Skåne Finsnickeri drivs utav möbelsnickare med mångårig utbildning och yrkesbevis/Gesällbrev i möbelsnickaryrket.

Inredningssnickeri | specialsnickeri

Skåne Finsnickeri utför arbeten inom områdena snickeri, möbelsnickeri, inredningssnickeri, specialsnickeri och finsnickeri.

Platsbyggd Inredning

Finsnickare på Skåne Finsnickeri tillverkar även platsbyggda inredningar som t ex: platsbyggd bokhylla, platsbygd garderob samt platsbyggd soffa.