Välj en sida

Välkommen till DesignBloggen!

Vi, precis som våra kunder gillar snygga inredningar och inredningsdetaljer. DesignBloggen är sidan där vi visar upp och tipsar om inredningsdetaljer som vi på Skåne finsnickeri tycker är formsnygga samt designobjekt som vi tycker kompletterar våra inredningar och även inredningar i övrigt. Inläggen innehåller reklam genom annonslänkar men samtliga produkter är noggrannt utvalda av oss på Skåne finsnickeri.

Stilfulla mönster & skön komfort

2018-04-02

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är utvalda av Skåne finsnickeri.

Sängen är en av de möbler i hemmet som tar upp absolut störst golvyta, en stor kloss på golvet som kräver tanke för att kunna harmonisera med färger och andra material för att skapa en helhet som samspelar. Att byta påslakan kan göra lika stor skillnad som att måla om ett rum i nya färger. Vi vill tipsa om Emma von Brömssen´s textiltryckta påslakan vars färger och motiv är helt fantastiska. Här är en länk till dessa påslakan.

Formsnygg & smart bricka/hylla i ett!

2018-03-27

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är utvalda av Skåne finsnickeri.

Vi gillar smarta, snygga och välgenomtänkta lösningar. Kombinationen av material som mässing och pulverlackad metall känns bara helt rätt i detta sammanhang. Detta är en stilren och tidlös brickhylla som dessutom finns i flera snygga färger och storlekar, Tips på trevlig inredningsdetalj! Här är en länk till brickan.

Tips på vacker spegel

2018-03-24

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är utvalda av Skåne finsnickeri.

Kombinationen mellan olika material är en viktig del när en ska inreda ett rum. Att inreda endast i ett material blir sällan bra, det är viktigt tycker vi att få mjuka, medelhårda och hårda material att samspela för att skapa harmoni. Väggspegeln ”Darkly” är väl formgiven och tillverkad i borstad mässing, ett material som stilmässigt passar både ljusa och mörka träslag, ljusa textiler samt gråskalans färger. Här är en länk till spegeln ”Darkly.